13-vuotias Age of Mythology saa kokonaan uuden laajennuksen

Age of Empires II:n HD-version tapaan nyt myös Age of Mythology: Extended Edition on saamassa kokonaan uuden laajennusosan.

20.9.2015 22:08

Viime vuonna parannellun Extended Editionin voimin elävöitetty fantasiastrategiapeli Age of Mythology on saamassa uuden laajennuksen. Joskus lähitulevaisuudessa pelin uuteen versioon on mahdollista ostaa tuore Tale of the Dragoniksi kutsuttu lisäri, joka tavalla jos toisella on tuomassa kiinalaisen mytologian osaksi pelikokemusta.

Yksityiskohdat laajennuksesta ovat vielä vähissä, mutta tiedossa sentään on, että sitä työstää modausryhmä Forgotten Empires yhdessä Extended Editionin luoneen SkyBox Labsin kanssa. Tiimit ovat tehneet yhteistyötä aikaisemminkin, sillä parin viime vuoden ajan ne ovat tuoneet uutta sisältöä myös Age of Empires II:n HD-versioon.

Lisätietoja laajennuksesta kuultaneen 2. lokakuuta, jolloin SkyBox ja kumppanit järkestävät sen tiimoilta Twitch-verkkolähetyksen.

Tale of the Dragon tulee olemaan ensimmäinen Age of Mythology -laajennus noin 12 vuoteen. Pelin edellinen laajennus oli vuonna 2003 julkaistu The Titans, joka löytyy nykyisin oletuksena Extended Editionista.

Lähde: Forgotten Empires

Lisää luettavaa