Peleihin bisnesnäkökulmasta pureutuva Pelaajacast-jakso 229 nyt videona – vieraana Harri Manninen

Vieraana Pelaajan entinen toimitusjohtaja ja peliyrittäjä Harri Manninen, joka vaikuttaa nykyään sijoittajapuolella Play Ventures -yhtiössä. Harrin kanssa puhutaan mm. pelien talousmalleista, hinnoista ja peliteollisuudesta sekä sen tulevaisuudesta noin yleensä.

16.5.2019 13:14
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pääsiäisen riennosta ylösnoussut toimitus sujautti uuniin Pelaaja-lehden 200. numeron ja nauhoitti uuden jakson Pelaajacastia kaikkien kuulijoiden onneksi ja iloksi! Jaksossa vieraana Pelaajan entinen toimitusjohtaja ja pelibisneksen parissa vuosia työskennellyt Harri Manninen, jonka kanssa puhutaan pelimaailman nykytilanteesta mm. sijoittajan näkökulmasta. Studiossa muistiinpanoja tekemässä Miika Huttunen, Ville Arvekari ja Panu Saarenoja.

0:04:20 Pelaaja 200 painossa!
0:04:40 Pelaajalehti.com on nyt Pelaaja.fi
0:07:40 Mitä on tullut viime aikoina pelattua?
0:12:55 Vieraana Harri Manninen, Founding Partner, Play Ventures. Harri on toiminut pitkään pelimaailman bisnespuolella ja aloitti aikoinaan Pelaajan kustantajan H-Town Oy:n leivissä toimien useita vuosia myös sen toimitusjohtajana. Harrin kanssa puhutaan peleihin ja pelifirmoihin sijoittamisesta sekä pelibisneksen nykyisestä tilanteesta loottibokseineen päivineen. Onko free-to-play tai striimaus kaiken pelaamisen tulevaisuus ja nouseeko pelien hinta tulevaisuudessa? Näihin ja muihin kysymyksiin saat ehkä vastauksen tässä osiossa.
2:07:00 Kysy Pelaajalta: Kuulijat kysyvät mitä vaan, me vastaamme mitä sattuu!

Lisää luettavaa