Nintendo-päivitykset, GTA 6 -raportit ja Resident Evil 4 -huhut puinnissa – Pelaajacast 251 -videolla tuomiolla myös vanilja ja päärynä

Pelaaja.fi päästää jälleen uuden Pelaajacast-jakson valloilleen! Sosiaalisesti eristäytyneiden Villen, Johannan ja Panun seuraan linjoille lyöttäytyy toimituksen harjoittelija, Episodi-lehden Tuomiolla-podcastistakin tuttu Niklas Tirkkonen!

22.5.2020 10:48
Pelaajacastin uudet jaksot löytyvät:

Pelaaja | Supla Spotify | iTunes | Google Podcasts | YouTube | RSS

Lue myös: Tule mukaan tukemaan Pelaajacastin tekemistä!

Päivitys (25.4, kello 13:35): Videon uusi ääniongelmat korjannut versio on valmistunut!

Pelaaja.fi putkauttaa ääniaalloille jälleen kosmisen kääk-huudon! Poikkeusarki neljän seinän sisällä jatkuu siis myös Pelaajan toimituksessa, mutta se ei estä uusinta Pelaajacastia venähtämästä yli nelituntiseksi kestävyysmaratoniksi. Toisistaan sitä tarpeellista etäisyyttä kotoota käsin ottavat Ville Arvekari, Johanna Puustinen ja Panu Saarenoja, jotka saavat linjoille seurakseen toimituksen harjoittelijan, Episodi-lehden Tuomiolla-podcastistakin tutun Niklas Tirkkosen. Toisin sanoen luvassa on pelimaailman kuulumisten ja pelatun ohella tuomiolla myös kaikenlaista katsottua. Ja totta kai tiedossa on kasapäin vastauksia kaipaavia kuulijakysymyksiä.

Osa 1

– Toimitus julistaa Pelaajacastin aloitetuksi. Remmi esittelyssä.
Pelaajacastin uudet ystävät, eli tukipaketti ja tietoa tukijoiden ensimmäisestä bonusjaksosta
Pelaajan toukokuun lehti etenee
– Niklas kertoo harjoittelustaan toimituksessa näinä poikkeuksellisina aikoina
– Pelimaailman kuulumisia: Poisnukkuneet ääninäyttelijät, Retro Replay -välirikko, peruuntunut Gamescom, Mario Maker 2:n ja Animal Crossingin sisältöpäivitykset, F1 2020, Resident Evil 4 -huhut, seuraava Grand Theft Auto ja Rockstarin muuttuneet työolosuhteet…
– Pelattua: Final Fantasy VII ja IV, japanilaiset roolipelit, Guilty Gear, Borderlands The Pre-Sequel ja mitä muuta näitä nyt olikaan!
– Johannan ja Niklaksen K-pop -nurkka
– Katsottua: Tiger King, The Stranger, Iliza Shlesinger Sketch Show, Sacred Deer

Osa 2:

– Kysy Pelaajalta, eli te kysytte, me vastaamme.

Lisää luettavaa