Uusin Pelaajacast saapuu tällä viikolla – lähetä kysymyksesi jaksoa varten!

Saksan Gamescom-pelimessut ovat taaksepäin jäänyttä elämää, mutta tällä viikolla edessä häämöttää uusin Pelaajacast-jakso! Lähetä peliaiheiset kysymyksesi toimitukselle täältä!

28.8.2017 09:21

Saksan Gamescom-pelimessut ovat taaksepäin jäänyttä elämää, mutta tällä viikolla edessä häämöttää uusin Pelaajacast-jakso! Pelaaja-lehden toimituksen joka toinen viikko ilmestyvän podcast-lähetyksen äänitys tapahtuu tälläkin kertaa perusmiehityksen voimin. Toisin sanoen messuilta toimituksen harmaaseen arkeen palanneiden Miika Huttusen ja Ville Arvekarin seuraan liittyvät Janne Pyykkönen ja Janne Kaitila.

Pelaacast 194 sisältää tavan mukaisesti Kysy Pelaajalta -osion, jonne podcastin ja videocastin ystävät voivat lähettää kysymyksiä ja tiedusteluja tätä nykyä jopa neljällä eri tavalla.

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa – tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Jakso 194 äänitetään tämän viikon keskiviikkona, ja se julkaistaan äänimuodossa Pelaajalehti.comissa ja iTuneissa heti seuraavana päivänä, torstaina 31. elokuuta. Videotaltiointi julkaistaan hieman myöhemmin, eli heti sen valmistuttua.

Lisää luettavaa