Uusi podcast alkaa! Liity Janne Pyykkösen ja Minna Erkolan matkaan läpi fantasian ihmeellisen maailman – tällainen on Pelaajacast: Side Quest!

Pelaajacast-sivuosasarja alkaa!

13.2.2023 07:10

Arvostetut hovin jäsenet, seuraa kuninkaallinen tiedote.

Jo vuodesta 2008 lähtien kuulijoita viihdyttänyt Pelaajacast laajenee ensimmäistä kertaa ikinä sisarsarjan voimin. Pelaajan toimituksen fantasiaeksperttien, Janne Pyykkösen ja Minna Erkolan, luotsaama Pelaajacast: Side Quest tarjoaa kuulijoilleen kuumimmat fantasiauutiset, kultaisimmat muistot ja mielenkiintoisimmat tarinat. Jos fantasia on lähellä sydäntäsi, tai kiinnostaa edes hiukkasen, niin tätä ohjelmaa et halua jättää väliin!

Normaalisti sarja on tarjolla vain Pelaajacastin tukijoille, eli Castin ystäville, mutta ystävämme Fantasiapelit-kaupasta tarjoavat sarjan ensimmäisen jakson ilmaiseksi kaikkien kuultavaksi! Fantasiapelit on pelien ja sarjakuvien erikoisliike, joka on tarjonnut apua fantasianälkään jo vuodesta 1985.

Mikäli himoitset ensimmäisen jakson jälkeen jo lisää, niin meillä on sinulle hyviä uutisia, sillä Pelaajacast: Side Questin toinen jakso on ulkona jo nyt! Jaksossa pureudutaan toimituksen aikoinaan vallaneeseen Pathfinder-huumaan ja käydään läpi Jannen ja Minnan mieleenpainuvimpia Pathfinder-muistoja!

Toinen ja muut jatkossa ilmestyvät jaksot ovat kuunneltavissa vain YouTuben kautta saatavalla Castin ystävä -tilauksella, joka sisältää Side Questin lisäksi myös paljon muuta, josta voit lukea alta tarkemmin.

Castin ystävä

Liittymällä Castin ystäväksi hintaan 4,99 € /kk, saat tilauskautesi ajaksi:

  • Katsaus kulissien taakse -postaukset
  • Kuukausittaisia bonusjaksoja (sekä pääsy vanhojen jaksojen kirjastoon),*
  • Pelaajacast LIVE!
  • Pääsy Castin ystävien omalle Discord-kanavalle
  • Uskollisuusmerkki livechattiin ja kommenttiosioihin
  • Tuet aidosti kotimaista pelimediaa ❤

*Pääsy bonusjaksojen ja muun yksinoikeussisällön kirjastoon vaatii aktiivisen Castin ystävä -jäsenyyden. Pääsy sisältöön evätään YouTuben toimesta jos tilaus katkeaa.

LIITY HETI!

 

Lisää luettavaa