Huttusen ja Pyykkösen viimeinen Pelaajacast tällä viikolla – kysy kaikki mitä on jäänyt kysymättä

On haikeiden hyvästien aika. Tämän viikon Pelaajacast jää Miika Huttusen ja Janne Pyykkösen viimeiseksi osana Pelaajan ydintoimitusta. Lähettäkää kysymyksenne ja tehdään jaksosta ikimuistoinen!

10.3.2020 13:39

Tällä viikolla on haikeiden hyvästien aika. Torstaina julkaistava Pelaajacast jää Miika Huttusen ja Janne Pyykkösen viimeiseksi osana Pelaajan ydintoimitusta. Toivommekin ihmisten keskiviikkona tapahtuvaan äänitykseen mennessä kertovan muistojaan ja kysyvän kaiken, mitä on jäänyt vuosien saatossa kysymättä.

Aikataulullisista syistä saattaa hyvinkin olla mahdollista, että yhteisen alkuosion jälkeen Janne ja Miika vastaavat heille osoitettuihin kysymyksiin ja terveisiin omissa erillisissä osioissaan. Tarkennamme kuitenkin heti, kun aikataulut varmentuvat suuntaan taikka toiseen.

PÄIVITYS: Aiemmista tiedoista poiketen saimme aikataulut sovitettua paremmin yhteen, joten Miika ja Janne vastailevatkin yhteisvoimin kysymyksiin erillisten osioiden sijaan!

Miikan ja Jannen seuraan liittyvät näillä tiedoin Ville ja Johanna.

Näin saat omat kysymyksesi perille asti Kysy Pelaajalta -osioon:

1) Pelaaja.fi: Kirjoita kysymyksesi tämän uutisen kommenttisarakkeeseen rekisteröitymällä Pelaaja.fi:hin.
2) Facebook: Kirjoita kysymyksesi tähän julkaisuun.
3) Twitter: Kohdista kysymyksesi tilillemme @pelaaja ja käytä merkintää #kysypelaajalta
4) Instagram: Kirjoita kysymysesi tämän kuvan kommentteihin.
5) Discord:
Kirjoita kysymyksesi Pelaajan Discordin Pelaajacast-kanavalle.

Pelaajacastin 248. jakso äänitetään keskiviikkona ja julkaistaan torstaina 12. maaliskuuta äänimuodossaan. Videotaltiointi saapuu katsottavaksi editointi-, lataus- ja prosessointirumban päätteeksi, eli alustavasti perjantaina

Lisää luettavaa