Alun perin paremmin emolevyjen valmistajana tunnettu ASUS on jo vuosien ajan tehnyt myös pelaajien sekä ammattipelaajien vaativiin tarpeisiin soveltuvia lisälaitteita Republic of Gamers -tuotemerkin alla. Yhdet tällaiset ovat pelaajilta kerätyn palautteen perusteella kehitetyt ASUS ROG Orion –pelikuulokkeet, sekä niiden Pro-versio.

ASUS ROG Orion –pelikuulokkeet on suunniteltu tarjoamaan pelaajille parhaan äänentoiston lisäksi paras mahdollinen mukavuus. Kuulokkeet tarjoavat jopa 30dB äänieristyksen, jonka ansiosta pystyt keskittymään olennaiseen myös meluisissa olosuhteissa. Kuulokkeiden mikrofoni on sisään vedettävä, joten se on helppo piilottaa, kun sille ei ole tarvetta.

Kuulokkeista on saatavilla myös Pro-versio, joka sisältää erillisen ROG Spitfire USB-äänikortin ja kuulokevahvistimen, jonka ansiosta pystyt saamaan kuulokkeista niiden täyden hyödyn irti asentamatta erillisiä ajureita. ROG Spitfire tarjoaa käyttöösi kolme eri valmiiksi asennettua ääniprofiilia: erityisesti räiskintäpeleille suunnitellun FPS EQ -tilan, 7.1 Virtual Surround –tilan sekä kuulokevahvistintilan.

Lisää tietoa kuulokkeista löydät täältä.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka voittaja saa itselleen ASUS ROG ORION PRO –pelikuulokkeet.

Lisää luettavaa