Nano Assault Neo

Nautittavan toiminnan ja hienon grafiikkansa ansiosta Nano Assault Neo on loistava valinta Wiin nettikaupan julkaisupelien joukkoon.

4.1.2013 11:40

Virustorjuntaa Wii U:lla

Saksalaisen Shin’en-studion nimi ei välttämättä herätä minkäänlaisia mielikuvia, mutta sen työ Nintendon koneilla on hyvin tunnistettavaa. Näyttävä grafiikka ja iskevä pelattavuus ovat olleet mukana Game Boy Advancen Iridion 3D:stä WiiWaren Jett Rocketiin asti. Nano Assault Neo tekee vaikutuksen Wii U:n eShopin varhaisessa tarjonnassa, ja se on ehkä Shin’enin paras peli.

Nano Assault Neo on muunnelma Euroopassa julkaisematta jääneestä 3DS:n Nano Assaultista ja DS:n Nanostray-peleistä. Se on kahden ohjaintatin ammuskelu, jossa mikroskooppiseksi kutistettu alus puhdistaa soluja Nanostray-viruksesta. Jokaisessa neljästä solumöykystä on kolme tasoa ja pomotaisto. Vihollisia tunkee soluihin vaikeutuvina aaltoina, joista on tuhottava tietty prosenttimäärä ennen eteenpäin pääsyä. Shin’en ei peittele taiteellista osaamistaan, ja pelin jokainen solukin näyttää kauniilta.

Ohjaus on sujuvaa ja täsmällistä, kuten hyvässä ammuskelussa pitääkin. Voitoista kertyviä pisteitä voi käyttää tasojen välissä lisävoimaesineisiin ja ylimääräisiin aseisiin. Peli ei ole pitkä, mutta se innostaa alusta loppuun asti, ja netin pistetilastot antavat syyn palata solupuhdistuksiin myöhemminkin.

Nautittavan toiminnan ja hienon grafiikkansa ansiosta Nano Assault Neo on loistava valinta Wiin nettikaupan julkaisupelien joukkoon.

8/10
KehittäjäShin'en
JulkaisijaNintendo
PeligenretToiminta
JulkaisualustatNintendo Wii U
Pegi-ikärajatK-7
Lisää luettavaa