Kotkalaisen Skyrock Gamesin esikoispeli Gloomy Hollow on ylhäältä kuvattua toimintaropetusta Diablon hengessä. Synkässä, mutta värikkäässä alamaailmassa vastaan tulee runsaasti vihollisia ja kerättävää tavaraa esikuvien tapaan.

Pelaajan käytössä on kolme eri hahmoluokkaa, joiden välillä voi vaihdella vapaasti lyhyiden kenttien välillä keskuspaikkana toimivassa kaupungissa. Kullakin hahmoluokalla on muutama erikoiskyky, joita voi avata ja päivittää tasojen karttuessa. Kerätyt varusteet ja kehityspisteet ovat kaikkien hahmojen käytettävissä, joten hahmoja voi kokeilla vapaasti omien mieltymysten mukaan.

Myös ohjauksesta löytyy valinnanvaraa, sillä peliä voi pelata joko virtuaalitikkua ja -näppäimiä käyttäen tai vaihtoehtoisesti ruutua napauttamalla. Virtuaalitikulla pelaaminen tuntuu hiukan kankealta etenkin liikkumisen osalta. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa liikkuminen ja hyökkääminen tuntuvat puolestaan luontevammalta, mutta hahmojen kykyjä käytetään tällöin erilaisten sormieleiden avulla, mikä vaatii jonkun verran totuttelua.

Peli tuntuu paikoitellen myös hiukan viimeistelemättömältä. Pieniä bugeja tulee vastaan silloin tällöin, ja esimerkiksi taisteluanimaatiot näyttävät melko tönköiltä. Vaihtelua olisi kaivannut hiukan lisää, sillä samoja kenttiä joutuu paikoin tahkoamaan useaan otteeseen hahmojen kehittämiseksi – ellei halua maksaa oikeaa rahaa paremmista varusteista ja kenttien avaamisesta. Niinpä Gloomy Hollow’sta jää lopulta hiukan ristiriitainen kuva lupaavan alun jälkeen.

6/10
KehittäjäSkyrock Games
JulkaisijaChillingo
Lisää luettavaa