Yksi Skyrim mukaan, kiitos

Nintendo Switchin julkistuksen ja varhaisen markkinoinnin yhteydessä keskeiselle paikalle nostettu Skyrim kokoaa reilu vuosi sitten PS4:lle ja Xbox Onelle julkaistun The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Editionin tavoin pelin lisäosineen siistiin nippuun.

Aloitin paluuni Skyrimiin Pro Controller -ohjaimella ja konsoli televisioon kiinnitettynä, jolloin toiminta sujuu niin kuin konsoleilla tähänkin asti. Peliä on mahdollista pelata myös liikeohjauksen avulla, jolloin taistelut voi käydä Joy-Con-ohjaimia heiluttamalla. Hauskana lisänä Joy-Conien HD Rumble -ominaisuutta hyödyntävä tiirikointi toimii yllättävän hyvin.

Switchille julkaistu Skyrim on visuaalisesti erikoinen paketti uutta ja vanhaa. Seikkailu näyttää rujommalta kuin vertailuun käytetty PS4-versio, ja ero on erityisen selvä valoefekteissä. Kannettavana peli näyttää usein paremmalta ja rullaa vähintään yhtä hyvin kuin isolle ruudulle venytetty versio.

Pienistä lisäominaisuuksistaan huolimatta Skyrim on edelleen se vanha tuttu seikkailu, joka on nähty jo tusinana versiona. Se ei ehkä ole Switchillä kaunein otanta pelistä, mutta suosittelen sitä niille, jotka eivät ole seikkailua vielä kokeneet, tai niille, joita kannettava versio Skyrimista kutsuu uudelleen mukaansa.

8/10
PeligenretRoolipeli
JulkaisualustatNintendo Switch
Pegi-ikärajatK-18
Pegi-merkinnätVäkivalta
Lisää luettavaa