Air Mail

Air Mailissa pelaajan tehtävänä on toimia postinjakajana Domeekan värikkäässä maailmassa. Pelin näyttävä visuaalinen ilme tuo mieleen Nintendon Pilot Wings -sarjan pelit sekä Porco Rosso -animaatioelokuvan.

6.7.2012 03:45

Kehittäjä: N-Fusion / 3,99 € / 487 Mt
Minimivaatimukset: iPhone 4 / 4. sukupolven iPod Touch / iPad 2, iOS 3.1.3

Kasuaalipeleistään tunnetun mobiilijätti Chillingon julkaisemat pelit ovat yleensä hyvin viimeisteltyjä ja helposti lähestyttäviä, eikä N-Fusionin kehittämä Air Mail tee tässä poikkeusta. Air Mailissa pelaajan tehtävänä on toimia postinjakajana Domeekan värikkäässä maailmassa. Pelin näyttävä visuaalinen ilme tuo mieleen Nintendon Pilot Wings -sarjan pelit sekä Porco Rosso -animaatioelokuvan.

Postin jakaminen hoidetaan lentokoneella, joten pelaajan tehtäväksi jää noukkia paketteja ja tiputtaa niitä ilmasta oikeaan paikkaan. Pelaamisesta on kuitenkin tehty sopivan yksinkertaista, joten postin jakaminen onnistuu helposti lentämällä vain tarpeeksi läheltä maalia. Postinjakotehtävien lisäksi pelistä löytyy myös muita pelimuotoja, kuten taitolentohaasteita ja vapaata lentelyä pelin isossa maailmassa.

Lentokonetta voi ohjata joko kallistelemalla laitetta tai käyttämällä virtuaalitattia. Pelinkehityksessä on selvästi panostettu enemmän kallistusohjaukseen, sillä se tuntuu huomattavasti tarkemmalta ja helpommalta tavalta ohjata konetta kuin kiikkerä virtuaalitatti. Kokeneemmille lentäjille mukana on myös ohjaustila, joka yhdistää molemmat tavat ja antaa pelaajalle mahdollisuuden hallita konetta tarkasti.

Air Mail on helposti lähestyttävä ja hauska lentelypeli, josta löytyy mukavasti syvyyttä myös kokeneemmille pelaajille. Sisältöä on melko runsaasti, mutta erilaisia pelimuotoja olisi voinut olla mukana enemmänkin.

8/10
Lisää luettavaa