Moninkertainen WWE-mestari Charlotte Flair Pelaajan haastattelussa – ”joillekin olen isäni perinnön jatkaja enkä oman menestykseni seppä”

WWE 2K19:n lehdistötapahtuma kulminoitui painitähti Charlotte Flairin haastatteluun.

3.10.2018 11:24

Pelaaja käväisi syyskuun lopussa Lontoossa, jossa esiteltiin julkaisija 2K:n showpainipelisarjan vuosipäivitystä. WWE 2K19:n lehdistötapahtuma kulminoitui painitähti Charlotte Flairin haastatteluun. Moninkertainen WWE-mestari mainitsee haastattelun aluksi odottavansa kovasti Suomeen ensi toukokuuksi suunniteltua WWE SmackDown LIVE -tapahtumaa.

WWE 2K19 -pelin ennakkotestin voi lukea täältä!

***

Minkälainen näkemys sinulla on pelisarjan uusimmasta osasta?

Charlotte Flair: Pelihän on mahtava! Nämä pelit vain paranevat vuosi vuodelta, ja niistä tulee aidomman oloisia joka kerta. Peliin on lisätty myös paljon dialogia ja ottelijoiden valitsemaa musiikkia, joten tunnelma lähenee koko ajan aitoa painitapahtumaa.

Kuinka tyytyväisiä olette ottelijoiden keskuudessa omien hahmojenne toteutukseen?

Tästä tietenkin puhutaan ja kilpaillaan leikkimielisesti joka vuosi. Jotkut ovat aina kriittisempiä ja antavat palautetta liikkeidensä toteutuksesta, mutta onhan itsensä näkeminen videopelissä jokaiselle imarteleva kokemus. Itse olen erityisen tyytyväinen omaan hahmooni, sillä oma kuningatarmainen tyylini – oma ”blingini” – korostuu juuri oikealla tavalla. Onhan tuo tämänvuotinen riikinkukkosulkainen asu todella komean näköinen myös pelissä.

Charlotte Flair

WWE 2K19:n keräilyversio juhlistaa isääsi Ric Flairia. Miltä tämä tuntuu sinusta ja mitä mieltä isäsi on ollut tästä kunnianosoituksesta?

Faneille rakkaudella tehty erikoisversio on jatkoa kehitykselle, joka alkoi ESPN:n vuosi sitten julkaisemasta 30 for 30 -dokumentista. Isäni oli täysin ymmällään siitä rakkauden määrästä, jonka hän sai vapaapainia seuraavalta yleisöltä. Niin monet kertoivat isäni uran olleen inspiraationa heille elämänsä aikana tai vaikeina hetkinä. Kun hän menestyi, he elivät sitä huumaa hänen mukanaan vahvasti.

Wooooo! Edition on mielestäni merkittävä teos ja rakkauden osoitus isälle. Hän oli ihan yhtä ihmeissään kaikesta saamastaan huomiosta, kun häntä kuvattiin peliä varten ja hän sai ensimmäisten julkaistujen videoiden jälkeen valtavasti viestejä faneilta. Niin moni kiitteli hänen valintaansa keräilyversion hahmoksi.

Isäni on valtavan tärkeä showpainille. Hän on takuulla vaikuttanut jokaiseen yksittäiseen painijaamme, eikä hänen merkitystään koko showpainimaailmalle voi korostaa liikaa. Hän ei ikinä itse tule ymmärtämäänkään, kuinka paljon hän ihmisille merkitsee.

Ric & Charlotte Flair

Oliko sinun itsesi vaikeampi nousta WWE-legendaksi, kun isäsi on lajissa niin tunnettu hahmo?

Siitä tuli paljon paineita, ja pärjääminen oli kaikkea muuta kuin helppoa. Toisaalta olen parhaimmillani silloin, kun on paineita. Saan niistä voimaa. Minun täytyi kaikesta menestyksestäni huolimatta vain hyväksyä, että olen joillekin aina isäni perinnön jatkaja enkä oman menestykseni seppä. Me olemme isäni kanssa ainutlaatuinen tiimi showpainimaailmassa ja jätämme maailmalle oman perintömme mestareina. En usko, että kukaan pystyy samanlaiseen menestykseen meidän jälkeemme.

Ronda Rousey liittyi WWE-perheeseen vuoden alussa. Millaisia ajatuksia tämä herättää?

Mielestäni hänen liittymisensä mukaan tuo meille runsaasti uskottavuutta, ja se on puhtaasti loistava asia showpainille. Hän on olympiamitalisti, loistava urheilija ja hahmo, joka avartaa WWE:n maailmaa monille uusille faneille. Olemme onnekkaita, että hän on mukana.

WWE 2K19 julkaistaan maailmanlaajuisesti 9. lokakuuta, mutta pelin Deluxe Editionin tai Wooooo! Editionin ostaneet pääsevät pelaamaan jo tämän viikon perjantaina 5. lokakuuta.

Lisää luettavaa