PS5-hittipeli God of War Ragnarök laajenee ensi viikolla ilmaiseksi

God of War Ragnarökiin on luvassa lisäsisältöä.

8.12.2023 12:32

God of War Ragnarök -pelaajat pääsevät pian uuden sisällön pariin.

PlayStation 5 -hittipelin paljastettiin saavan ensi viikolla uuden lisäsisältöpaketin. 12. joulukuuta ilmestyvä God of War Ragnarök: Valhalla tarjoaa uutta pelattavaa ilmaiseksi.

Valhalla toimii jälkinäytöksenä God of War Ragnarökin tapahtumille. Pelillisesti luvassa on roguelite-lajityypin inspiroimana tehtyä toimintaa. Kratosta ohjastavat pelaajat pääsevät mittelemään erilaisia vihollislaumoja vastaan ja ansaitsemaan samalla palkintoja sekä kyseistä yritystä että pysyvää etenemistä silmällä pitäen. Tarjolla on viisi erilaista vaikeustasoa, joiden avulla pelaajat voivat sovittaa haasteen itselleen sopivalle tasolle. Korkeammilla vaikeustasoilla luvassa on kuitenkin myös parempia palkintoja, joten itsensä haastaminen on suositeltavaa.

God of War Ragnarök: Valhalla on pelin tarinasta riippumaton kokemus, joten uuden pelimuodon pariin voi siirtyä milloin vain. Kehittäjät varoittelevat kuitenkin lievistä juonipaljastuksista, joten tarinan läpäiseminen on suositeltavaa ennen Valhallaan matkaamista.

Lähde: Sony

Lisää luettavaa