Cyberpunk 2077:n uusi päivitys tuo mukanaan metrojärjestelmän – näin se muuttaa pelikokemusta

Night Cityssa matkustaminen helpottuu.

2.12.2023 10:30

Cyberpunk 2077 saa metrojärjestelmän seuraavassa päivityksessään.

Uusi liikkumismuoto on osa ensi viikolla saapuvaa Cyberpunk 2077:n 2.1-päivitystä. Kehittäjä CD Projekt paljasti pelin Ultimate Edition -version rinnalla ilmestyvän päivityksen yksityiskohtia järjestämässään livestriimissä.

Metrojärjestelmän avulla pelaajat voivat matkustaa nopeasti ja helposti Night Cityn eri alueiden välillä. Night City Area Rapid Transitiksi nimetyllä metrojärjestelmälllä on viisi linjaa ja kaikkiaan 19 asemaa.

CD Projektin mukaan metrojärjestelmä on suunniteltu roolipelitoiminnoksi, joka sallii pelaajien sekä pikamatkustaa asemien välillä että kokea autenttisen metromatkakokemuksen. Metrossa voi sekä katsoa maisemia tai kokea muita aktiviteetteja.

Studion on aiemmin väitetty suunnitelleen metrojärjestelmää osaksi Cyberpunk 2077:ää, mutta päätyneen kuitenkin leikkaamaan ominaisuuden pois lopullisesta pelistä. Tuottaja Monika Janowskan mukaan tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan metro on ollut kehittäjien suunnitelmissa vasta Ultimate Edition -painoksen julkaisua varten.

Cyberpunk 2077:n 2.1-päivitys ja Ultimate Edition -versio julkaistaan 5. joulukuuta.

Lähde: CD Projekt

Lisää luettavaa