The Witcher 4:n kehitys on lähes täydessä vauhdissa – CD Projektin seuraavaa suurpeliä työstää jo yli 400 kehittäjää

The Witcher 4:n tuotanto etenee.

30.3.2024 12:00

CD Projekt on tarjonnut päivityksen seuraavasta suurroolipelistään.

Studio on jo aiemmin kertonut kehittävänsä seuraavana pelinään uutta osaa The Witcher -pelisarjaan. Pelin julkaisuajankohdasta ei vielä ole saatu vihiä, mutta studion mukaan kehitys on etenemässä jo lähes täydellä höngällä.

Puolalaiskehittäjän julkaisemien tietojen mukaan Polaris-työnimellä tunnetun The Witcher 4:n parissa työskentelee jo 403 henkilöä. Aikaisemmin studio on kertonut tavoitteekseen kasvattaa kehittäjien määrä 400 työntekijään vuoden puoliväliin mennessä tuotantovaiheen käynnistämiseksi. Määrän perusteella lähes kaksi kolmasosaa studion työntekijöistä keskittyy jo nyt työstämään seuraavaa The Witcheriä. Peli on kuitenkin vielä esituotantovaiheessa, mutta CD Projektin mukaan varsinainen tuotanto käynnistyy vielä kuluvan vuoden aikana.

The Witcher 4:n lisäksi CD Projekt on paljastanut työstävänsä myös muita projekteja. Tulossa on ainakin alkuperäisen The Witcherin uusioversio, jatko-osa Cyberpunk 2077:lle sekä kokonaan uusi peli, joka ei ole jatkoa CD Projektin aiemmille projekteille. Kyseisten pelien kehityksestä ei kuitenkaan ole tällä haavaa tarkempia tietoja.

Lähde: CD Projekt

Lisää luettavaa