Bethesda on julkaissut merkittävän päivityksen Starfield-suurroolipeliinsä.

Viime syksynä julkaistun Starfieldin uusin päivitys on studion mukaan pelin suurin päivitys tähän mennessä. Tarjolla on muutamia odotettuja uudistuksia ja pitkä lista pienempiä korjauksia, jotka paikkaavat Starfield-pelaajien palautteissa esiin nousseita puutteita.

Merkittävänä uudistuksena Bethesda on lisännyt Starfieldiin yksityiskohtaiset kartat. Aikaisemmin kartat näyttivät vain alueiden kiintopisteet, mutta päivityksen myötä planeettojen pinnoilla ja kaupungeissa navigointi on nyt huomattavasti helpompaa. Lisäksi mukana on uusia vaihtoehtoja pelikokemuksen mukauttamiseen. Pelaajat voivat esimerkiksi halutessaan tehdä maataisteluista haastavampia mutta helpottaa samalla avaruustoimintaa. Päivitys tarjoaa myös kustomointimahdollisuuksia alusten sisustuksen uusimiseen maanpäällisten tukikohtien tapaan. Varastojen hallintaa on parannettu valikoihin lisätyillä välilehdillä, joiden ansiosta esineiden löytäminen säilöstä käy aiempaa helpommin. Mukana on myös pelin suorituskykyä ja vakautta parantavia uudistuksia sekä lisää suorituskykyvaihtoehtoja Xbox Series X -pelaajille.

Starfieldin 1.11.36-version päivitysmuistio on luettavissa kokonaisuudessaan lähdelinkistä. Starfield-pelaajat voivat lisäksi odottaa isoja uudistuksia peliin vielä loppuvuoden aikana. Bethesda on paljastanut julkaisevansa Shattered Space -laajennuksen tänä syksynä. Lisäksi Starfieldin on paljastettu saavan esimerkiksi maa-ajoneuvoja helpottamaan planeettojen pinnoilla liikkumista.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa