SimCity 4 -pelaaja sai luotua pelissä 50 miljoonan asukkaan suurkaupungin yli 20 vuoden ahkeran pelaamisen jälkeen

Peliyhteisön jäsenet ryntäsivät onnittelemaan ja kehumaan pelaajaa pitkäjänteisestä kaupungin rakennusprosessista.

14.6.2024 19:00

Kaupunkirakentelua simuloivan SimCity 4:n pelaaja on saavuttanut kunnioitettavan saavutuksen hänen rakennettuaan yli 50 miljoonan asukkaan kaupungin reilut kaksi vuosikymmentä kestäneen pelin pelaamisen jälkeen.

Muut SimCity 4:n peliyhteisön jäsenet tulivat pian onnittelemaan ja ylistämään ahkeraa haljackey-käyttäjänimellä tunnettua pelaajaa hänen saavutuksestaan. Osa pelaajista on ilmaissut uudelleen kiinnostuksensa palata pelin pariin vuosien tauon jälkeen inspiroiduttuaan haljackeyn vaikuttavista kaupungin rakentamistaidoista.

Pelaaja jakoi Redditissä tiedon 50 miljoonan asukkaan kaupunkikoon saavuttamisesta. Juhlistaakseen tätä virstanpylvästä, pelaaja jakoi Redditissä tunnin mittaisen juhlavideon, jossa hän loi kokonaan uuden suurkaupungin esitellen kaupungin kasvua nollasta yli miljoonaan asukkaaseen.

Maxisin kehittämä ja Electronic Artsin julkaisema SimCity 4 ilmestyi vuonna 2003. Teoksessa pelaajat voivat kehittää ja hallinnoida kaupunkeja tasapainotellen asuinalueiden, kaupallisten keskittymien ja teollisuusalueiden välillä samalla kun he huolehtivat kansalaisten tarpeista. Vaikka pelillä on ikää, aktiivisen peliyhteisön ja modien avulla SimCity 4:llä on yhä riittänyt aktiivisia pelaajia.

Pelaajan saavutus onnistui huolellisella kaupunkisuunnittelulla ja erilaisten SimCity 4 -modien hyödyntämisellä pelikokemuksen tehostamiseksi. Haljackeyn mukaan modit ovat parantaneet pelikokemusta sekä tuoneet realismia ja syvyyttä pitkäjänteiselle miljoonakaupungin suunnitteluprosessille.

Lähde: Gamerant

Lisää luettavaa