Seuraavasta Assassin’s Creedistä vuodettiin tietoja julkisuuteen – luvassa isoja uudistuksia ja irtopäitä

Assassin's Creed Red -yksityiskohtia vuodettiin julkisuuteen.

2.3.2024 11:24

Assassin’s Creed -pelisarjan seuraavan osan kerrotaan tuovan mukanaan merkittäviä uudistuksia.

Insider Gaming -sivusto kertoo saaneensa Ubisoftin työstämästä pelistä ennakkotietoja ja vuodettua videomateriaalia. Tietojen mukaan Assassin’s Creed Red -työnimellä tunnettu peli sisältää sekä teknisiä että pelillisiä uudistuksia.

Japaniin sijoittuva Assassin’s Creed Red saa tietojen mukaan alleen huomattavasti päivitetyn pelimoottorin. Kyseessä ei suoranaisesti ole uusi pelimoottori, mutta kehittäjien kerrotaan työskentelevän uudella Anvil-kehitysputkella. Tämän seurauksena Assassin’s Creed on rakennettu uudelleen perusteitaan myöten. Assassin’s Creed Rediä varten esimerkiksi animaatiot, parkour-mekanismit ja dynaamiset sääefektit on tehty uusiksi. Pelimoottoriuudistuksen myötä luvassa on myös graafisia uudistuksia esimerkiksi säteenseurantaa hyödyntävän valaistuksen muodossa.

Assassin’s Creed Redin taistelumekanismien kerrotaan muistuttavan Assassin’s Creed Valhallaa, mutta luvassa on entistä rajumpaa sisältöä. Pelin kerrotaan sisältävän reilusti enemmän verta ja taisteluiden tuoksinassa irtoavia päitä. Myös syvennettyjen hiiviskelymekanismien kerrotaan olevan olennainen osa Assassin’s Creed Redin uudistuksia.

Valhallan tavoin myös Assassin’s Creed Redissä rakennetaan Insider Gamingin näkemän materiaalin perusteella tukikohtia. Syvennetty rakentelumekanismi tarjoaa tilaisuuden rakentaa esimerkiksi dojoja ja asevarastoja sekä kustomoida rakennuksia niin sisältä kuin ulkoakin.

Ubisoft ei ole paljastanut juurikaan virallisia tietoja seuraavasta isosta Assassin’s Creed -pelistä. Assassin’s Creed Red saattaa kuitenkin ilmestyä jo tämän vuoden aikana.

Lähde: Insider Gaming

Lisää luettavaa