Activision on paljastanut, että pitkään työn alla ollut Call of Duty: Warzone Mobile ilmestyy 21. maaliskuuta. Yhtiö kertoo samalla, että peliä varten on ennakkorekisteröitynyt jo huimat 50 miljoonaa pelaajaa.

Ilmaiseksi pelattava Warzone Mobile tukee alustojenvälistä edistymistä, eli omaa konsoleilta tuttua prestigetasoaan ja asekattaustaan pääsee grindaamaan eteenpäin myös puhelimella. Tällä hetkellä edistyminen on yhteydessä varsinaiseen Warzoneen sekä Modern Warfare 3:een. Myös battle pass -edistyminen tapahtuu yhtenäisesti muiden pelien kanssa.

Kuten pelin nimikin kertoo, on kyseessä huippusuositun battle royale -pelin mobiiliversio. Normaalin Warzone-kokemuksen lisäksi pelaajat pääsevät nauttimaan Resurgencestä. Mukana on kuitenkin myös muita moninpelimuotoja, kuten Team Deathmatch, Domination ja Kill Confirmed. Ne ovat kaikki saatavilla myös Hardcore-muodossa.

Warzone Mobilen käynnistyessä on siinä pelattavissa kaksi suuren skaalan karttaa – Verdansk ja Rebirth Island. Lisäksi pelissä on mukana lukuisia entuudestaan tuttuja moninpelikarttoja, kuten Shipment ja Shoot House. Peliä voi pelata peliohjaimella tai suoraan kosketusnäytöllä.

Lähde: Activision

Lisää luettavaa