Marraskuussa suunnataan yläilmoihin: Microsoft Flight Simulator 2024:stä paljastettiin lisätietoja

Microsoft Flight Simulator -sarjan uusin osa tarjoilee ilmailuaktiviteetteja kuumailmapallokierroksista pelastusoperaatioihin.

11.6.2024 12:49

Pitkäikäisen Microsoftin lentosimulaattorisarjan uusin osa Microsoft Flight Simulator 2024 julkaistaan PC:lle ja Xbox Series X/S:lle 19. marraskuuta.

Peli sisältää perinteisen kohteiden välisen lentelyn lisäksi monipuolisesti ilmailualan toimintaa, kuten palosammutusta, rahtien kuljetusta ja kuumailmapallolentoja.

Pelin lentoaktiviteetteihin kuuluvat myös esimerkiksi etsintä- ja pelastustoiminta, rahtikuljetukset helikopterilla, lääkärihelikopterilla lentäminen, ilmalaivakierrokset sekä lentokilpailut. Pelaaja pääsee myös kuljettamaan VIP-henkilöstöä ja toimitusjohtajia ilmateitse.

Pelin kehittäjä Asobo Studio kutsuu Microsoft Flight Simulator 2024:ää verkkosivuillaan ”kaikkein aikojen kunnianhimoisimmaksi kuluttajien lentosimulaattoriksi”.

Kehittäjä kehuu pelin tarjoavan tähän asti videopelien monipuolisimman ja yksityiskohtaisimman lentokonevalikoiman sekä tarkimmin toteutetut lentokentät ja lentoliikenteen. Lisäksi Asobo Studio kertoo pelin sisältävän visuaalisesti upeimman toteutuksen pelialueena toimivasta maapallosta, joka on koskaan luotu.

Vaikka Microsoft Flight Simulator 2024 on täysihintainen ”itsenäinen jatko-osa” vuonna 2020 julkaistulle Microsoft Flight Simulatorille, Asobo Studio on vahvistanut, että peli tulee sisältämään kaikki ”nykyiset lentokoneet ja lentokentät”.

Lisäksi kehittäjä on lupaillut pelin tukevan ”lähes kaikkia” nykyisen peliosan kaupassa myynnissä olevia lisäosia, mikä tarkoittaa, että pelaajien ei tarvitse ostaa niitä uudelleen.

Koelentoa odotellessa pääset kurkistamaan yläilmoihin Xbox Games Showcasessa paljastetun Microsoft Flight Simulator 2024:n uuden trailerin matkassa:

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa