Lähteet: Ubisoftin ikuisuusprojektiksi venähtänyt Skull & Bones floppasi pahasti

Viimein ilmestynyt Skull & Bones ei ole tavoittanut yleisöään.

24.2.2024 20:01

Ubisoftin Skull & Bones näyttää flopanneen pahasti pitkän kehitystaipaleen päätteeksi.

Yli kymmenen vuoden ajan työstetty peli ilmestyi viimein toissa viikolla. Merirosvoteemaiseksi palvelupeliksi vuosien varrella muuntautuneen Skull & Bonesin vastaanotto on kuitenkin jäänyt vaisuksi.

Skull & Bones ei ole onnistunut vakuuttamaan kriitikoita. Pelin arviopistemäärä on Metacriticin koostamien arvioiden perusteella 60 pisteen tuntumassa. Ubisoftin sisäisten lähteiden perusteella Skull & Bones ei ole myöskään onnistunut tavoittamaan yleisöään.

Insider Gaming -sivusto kertoo lähteisiinsä viitaten Skull & Bonesilla olleen tähän viikonloppuun mennessä yhteensä noin 850 000 pelaajaa. Lukemassa ovat mukana myös peliä ilmaiseksi kokeilleet käyttäjät, joten pelin myyntiluvut ovat tätäkin alhaisemmat.

Insider Gamingin mukaan Ubisoftin sisällä kritisoidaan myös studion tekemää päätöstä pelin julkaisemisesta täydellä hinnalla. Sivuston haastatteleman työntekijän mukaan Ubisoftin sisällä Skull & Bonesia pidetään 30-40 euron hintaluokan pelinä, mutta Ubisoft-johto on pitänyt kiinni pelin julkaisemisesta 60 euron hinnalla.

Skull & Bones on saatavilla pc:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle. Peli on kokeiltavissa ilmaiseksi pc:llä 8 tunnin ajan ainakin tänä viikonloppuna.

Lähde: Insider Gaming

Lisää luettavaa