Kingdom Come: Deliverance II julkistettiin – tältä näyttää uuden sukupolven keskiaikainen suurroolipeli

Warhorse Studios julkisti Kingdom Come: Deliverance II:n. Katso virallinen ensiesittely.

18.4.2024 20:18

Kuuden vuoden takainen Kingdom Come: Deliverance saa jatkoa. Tsekkiläinen Warhorse Studios ja julkaisija Deep Silver ovat vahvistaneet, että keskiaikaista roolipelailua jatkava Kingdom Come: Deliverance II saapuu vielä tämän vuoden aikana PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille ja pc:lle.

1400-luvun Böömin kuningaskuntaan sijoittuva toimintaroolipeli jatkaa tyylillisesti edeltäjänsä viitoittamalla tiellä. Päähahmo Henryn silmin kuvatussa pelissä tavoitteena on jatkaa historiallisesti realistisen ja immersiivisen miekkataistelujen parissa, mutta myös jousia ja varhaisia tuliaseita on tarjolla.

Kingdom Come: Deliverance II

Jatko-osan kehitystiimi on kasvanut edellispelin pikkutiimistä 250 henkeen, minkä luvataan näkyvän pelin laajuudessa ja hiotummissa yksityiskohdissa. Kuuden vuoden ajan kehitetyn seikkailun pelialueita onkin paisutettu viisinkertaiseksi edeltäjäänsä nähden, joten luvassa on lukuisia vaihtelevia maisemia aina metsistä ja maaseuduista ajan suurimpaan hopeakaivoskaupunkiin. Myös tarinasta luvataan mittavampaa, sillä pienten kylien askareiden sijaan pelaajan kontolla on kuninkaita ja koko valtakuntaa koskettavia asioita.

Warhorse Studiosin väki povaa Kingdom Come: Deliverance II:sta todellista vanhan ajan roolipeliä, jossa myös teot ja valinnat jättävät jälkensä pelimaailmaan. Sen asukkien luvataan muistavan pelaajan puuhastelut, oli kyse sitten avunannosta, hirmutöistä tai vaikkapa pienemmistä ja arkisemmista asioista. Kokonaisuus pyörii tälläkin kertaa Crytekin luoman CryEngine-pelimoottorin varassa.

Kingdom Come: Deliverance II

Kingdom Come: Deliverance II:n virallisen trailerin ja ensiesittelyn voi katsastaa ohesta.

Lähde: Warhorse Studios

Lisää luettavaa