Jäitkö ilman lippua Metallican keikalle viime viikonloppuna? Metallica soittaa kesäkuussa keikat Fortnitessa!

Master of Puppets soimaan ja Ride The Lightning -kitara kädessä virtuaalikeikalle.

14.6.2024 14:30

Olympiastadionilla viime viikonloppuna konsertoineen Metallican konsertit saapuvat Fortniteen kesäkuussa. Forniten ohella Rocket Racing -peli tulee saamaan Metallica-henkeä huokuvaa sisältöä.

”Metallica: Fuel. Fire. Fury.” -nimellä kulkeva konserttitapahtuma järjestetään Fornitessa lauantaina 22. kesäkuuta ja sunnuntaina 23. kesäkuuta.

Konserteissa kuullaan kuusi Metallica-bändin kappaleita yhtyeen pitkän uran varrelta. Konsertit on luonut VR-, AR- ja metaversiostudio Magnopus, joka on rakentanut kokemukset Fortnitessa koettaviksi musiikkikeikoiksi.

Konserttiin voi osallistua yhdessä neljän pelikaverin kanssa. Virtuaalikonserteista ei pääse nauttimaan enää konserttiajankohtien jälkeen, joten luvassa on siinä mielessä todellinen pikselimuotoinen livekeikkakokemus.

Fortnitessa tapahtuvien Metallica-keikkojen ajankohdat ovat Suomen aikavyöhykkeellä seuraavat:

Lauantai 22. kesäkuuta:

  • Klo 21.00
  • Klo 00.00 (lauantai-sunnuntaiyö)

Sunnuntai 23. kesäkuuta:

  • Klo 6.00
  • Klo 17.00
  • Klo 21.00
  • Klo 00.00 (sunnuntai-maanantaiyö)

Lisäksi Metallica-faneille on tarjolla pelissä paljon muuta hevisisältöä. Uusi Fortnite Festival -kausi on omistettu täysin metallibändille.

Battle Royale – ja Zero Build -tiloissa pelaaja voi löytää myös uuden liikkumisvälineenä ja aseena toimivan Ride The Lightning -kitaran, joka jättää peräänsä reitin, jolla pelaajan liittolaiset voivat ratsastaa. Lisäksi kitara mahdollistaa maahan iskevän iskuefektin, joka tehostaa pelaajan hyökkäyksiä.

Saaren pelialueelta löytyy myös uusi laskeutumispaikka, joka perustuu Metallican käynnissä olevaan M72 World Tour -kiertueeseen. Pelissä järjestettävä Metallica-cup puolestaan mahdollistaa uuden Ringer-tuuletuksen ansaitsemisen ennen sen saapumista pelin kauppapaikkaan.

Fortniten ohella metallijuhla jatkuu Rocket Racing -pelissä, joka saa kesäkuussa uuden radan nimeltä Thrash Mountain. Lisäksi Rocket Racingissa on saatavilla auton runko nimeltä Backfire, Puppetmaster Backfire -tarra ja Chasing Light -pyörät, jotka voi avata suorittamalla Metallica Questeja.

Täydet tiedot kesäkuun Metallica-henkisestä sisällöstä voit lukaista Fortniten blogista. Tarkat soittoajat löytyvät myös Metallican sivuilta.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa