Indiana Jonesin seikkailut jatkuvat tänä vuonna PC:llä ja Xbox Series X/S:llä

Uusi traileri avaa Indyn uuden seikkailun lähtökohtia ja tarinaa.

11.6.2024 11:52

Indiana Jonesin uusi peliseikkailu Indiana Jones and the Great Circle sai uuden elokuvamaisen trailerin ja julkaisupäivän Xbox Games Showcase -tapahtuman yhteydessä.

Pelin tammikuisen julkistuksen yhteydessä paljastettiin, että peli-Indyllä tulee olemaan Harrison Fordin ulkonäkö, mutta ääninäyttelystä vastaa Troy Baker. Lisäksi pelissä tullaan näkemään virtuaalimuodossa näyttelijä Tony Todd.

Uusi seikkailu tapahtuu ensimmäisen elokuvan Kadonneen aarteen metsästäjien sekä Indiana Jones ja viimeinen ristiretki -elokuvien tapahtumien välillä.

Peliä kehittävän MachineGamesin mukaan pelin tapahtumapaikkoina ovat ”Pyhät salit Vatikaanissa” ja ”Egyptin kuivat autiomaat aina Sukhothain vehreisiin temppelikomplekseihin ja Himalajan jääkylmiin huippuihin”.

The Great Circlen tapahtumat koetaan ensimmäisen persoonan näkökulmasta, mutta välianimaatioissa ja tietyissä kohtauksissa, kuten kiipeillessä, kamera vaihtuu kolmannen persoonan näkökulmaan, jolloin pelimaailmaa pääsee tarkastelemaan Indyn sivustaseuraajana.

Pelin vanhemman käsikirjoittaja Edward Curtis-Sivessin mukaan pelin alkaessa Indiana Jones työskentelee Marshallin yliopistossa, mutta herää yöllä murtautumisen ääniin.

Varas vie mennessään historiallisesti merkityksettömältä vaikuttavan esineen, mikä herättää Indyn mielenkiinnon. Indy lähtee seuraamaan varkaan jälkiä Vatikaaniin selvittäen varkaan erikoisia päämääriä.

Pian kuitenkin Indylle selviää, että asiat eivät olekaan yhtä yksinkertaisia kuin miltä ne näyttävät, vaan Indy pääsee huomaamattaan osaksi uutta seikkailua.

Indiana Jones and the Great Circle julkaistaan myöhemmin tänä vuonna Xbox Series X/S:lle ja PC:lle. Peli tulee myös saataville Game Passilla heti julkaisupäivänä, mutta tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu.

Indiana Jonesin tulevan seikkailun tunnelmia voit aistia alta:

Lähde: Video Games Chronicle

Lisää luettavaa