Kehittäjältä huonoja uutisia Helldivers 2:n pelaajille, jotka haikailevat yleisen ominaisuuden perään – ”Suora kieltäminen on parempi kuin vastaamatta jättäminen”

Arrowheadin yhteisömanageri vastasi viikonloppuna pelaajien asekysymyksiin Discordissa.

26.5.2024 20:46

Helldivers 2:n kehittäjä Arrowhead vastasi viikonloppuna ihmisiä askarruttaneisiin asekysymyksiin.

Kehittäjien puolesta puhunut yhteisömanageri Twinbeard eli Thomas Petersson totesi Helldiversin Discord-kanavalla, että pelaajien ei kannata odottaa monista räiskintäpeleistä tuttua mahdollisuutta ”dual wieldata” eli käyttää kahta asetta samanaikaisesti.

Yksi Discordin käyttäjistä kysyi Peterssonilta, voisiko ominaisuuden lisääminen peliin olla mahdollista jossain vaiheessa.

– Ei tämän hetkisen tiedon perusteella. Anteeksi tylsästä vastauksesta, mutta suora kieltäminen on parempi kuin vastaamatta jättäminen, Petersson sanoi.

Hieman parempia uutisia Peterssonilla oli pelaajalle, joka haikaili lähitaisteluaseiden perään. Peterssonin mukaan niiden lisääminen Helldiversiin on ”mahdollista”.

Helmikuussa pc:lle ja Playstation 5:lle julkaistusta Helldivers 2:sta muodostui nopeasti yllätyshitti. Pelin maine koki kuitenkin kolauksen toukokuun alussa, kun sen julkaisija Sony ilmoitti vaativansa jatkossa myös peliä pc:llä pelaavilta Playstation Network (PSN) -tunnuksen käyttämistä.

Pelaajat nostattivat asiasta äläkän, ja muutama päivä myöhemmin Sony kertoi peruvansa aikeensa. Sitä ennen pelin Steam-versio ehdittiin kuitenkin vetää myynnistä yli 170 alueella, joissa PSN ei ole virallisesti saatavilla.

Peliä ei ole syystä tai toisesta palautettu vieläkään myyntiin kyseisillä alueilla. Nähtäväksi jää, palautetaanko koskaan.

Lue aiheesta lisää:

Lisää luettavaa