HBO:n hittisarja The Last of Us on käynnistänyt toisen tuotantokautensa kuvaukset jo jonkin aikaa sitten. Nyt tuotannosta on julkaistu myös ensimmäiset viralliset kuvat jatkoa kuumeisesti odottavan yleisön iloksi.

Suoratoistopalvelun julkaisemissa uutuuskuvissa nähdään tarinan päähahmot Joel (Pedro Pascal) sekä Ellie (Bella Ramsey).

Pascal on kasvattanut hiuksiaan uutta kautta varten ja taustalla nähtävistä valoista päätellen kuvan voi arvella olevan kakkospelissäkin nähtävistä tanssiaisista. Ramsay taas on pukeutunut talvisempiin tamineisiin ja pitelee kädessään haulikkoa.

Kuten uutisoimme jo aikaisemmin, sarjan toisella tuotantokaudella tullaan näkemään uusina kasvoina muun muassa Kaitlyn Dever, Isabela Merced ja Young Mazino, Catherine O’Hara sekä Danny Ramirez, Spencer Lord, Tati Gabrielle ja Ariela Barer.

Naughty Dogin samannimisiin suosikkivideopeleihin pohjaava The Last of Us debytoi ykköskautensa HBO Max -suoratoistopalvelussa alkuvuonna 2023. Kakkoskauden on määrä saapua katseltavaksi vuoden 2025 aikana, mutta tarkempi julkaisusauma tarkentuu vielä tuotannon edetessä.

Vilkaise tuoreet kuvat sekä ensimmäisen kauden virallinen traileri alta.

Lisää luettavaa