Call of Duty: Black Ops 6 vaatii jatkuvaa nettiyhteyttä pelin pelaamiseksi

Activision perustelee ratkaisua pelin tekstuurien suoratoistolla ja toimivuuden optimoinnilla.

10.6.2024 19:00

Activision on vahvistanut, että Call of Duty: Black Ops 6 vaatii pelaajilta jatkuvaa internet-yhteydettä pelin pelaamiseksi. Tämä koskee Black Ops 6:n verkkomoninpeli- ja Zombies-tiloja, mutta myös pelin kampanjatilaa.

Uutinen vahvistettiin sunnuntaina pelin tukisivulla julkaistussa artikkelissa, joka kuvaa yksityiskohtaisesti pelin eri versioita.

”Visuaalisten ominaisuuksien toimimiseksi parhaalla mahdollisella tavalla Call of Duty: Black Ops 6 käyttää tekstuurien suoratoistoa kaikissa pelitiloissa pienentäen pelin kokonaisvarastointitilaa kovalevyllä”, artikkelissa kerrotaan.

Artikkelin mukaan pelaaja tarvitsee jatkuvan nettiyhteyden pelatakseen mitä tahansa pelitilaa, joihin kuuluu myös pelin kampanjatila. Pelaaja voi kuitenkin pelata kampanjatilaa ilman konsolien premium-tilauspalvelua, kuten Game Pass Corea tai PlayStation Plus -palvelua.

Artikkeli vahvisti myös, että Black Ops 6 tukee jaetun ruudun moninpeliä Xbox Series X/S – ja PS5-konsoleilla. Pelitilaa ei kuitenkaan löydy Xbox Onen ja PS4:n versioista ”suorituskyvyn eheyden varmistamiseksi”.

Call of Duty: Black Ops 6 julkaistaan 25. lokakuuta 2024 Xbox Series X/S:lle, Xbox Onelle, PS5:lle, PS4:lle ja PC:lle.

Lähde: Video Games Chronicle

Lisää luettavaa