Borderlands-elokuva käynnistää oman elokuvauniversuminsa

Randy Pitchford kommentoi tuoretta traileria.

23.2.2024 16:08
Cate Blanchett as Lilith, Ariana Greenblatt as Tiny Tina, Kevin Hart as Roland, Florian Munteanu as Krieg and Jamie Lee Curtis as Tannis in Borderlands. Photo Credit: Courtesy of Lionsgate

Eli Rothin Borderlands-elokuvan ensimmäinen traileri ilmestyi aiemmin tällä viikolla. IGN tavoitti vastikään alkuperäisen pelisarjan kehittäneen Gearboxin johtohahmo Randy Pitchfordin kommentoimaan elokuvaa trailerijulkistuksen tiimoilta. Pitchford kertoo haastattelussa, ettei elokuva ole vain uudelleentoistoa vanhoista peleistä, vaan pikemminkin niiden rinnalla kulkevan elokuvauniversumin käynnistäjä.

– Tämä ei ole Borderlands 1. Tämä ei ole Borderlands 2. Tämä on Borderlands-elokuva, joka käynnistää Borderlands-elokuvauniversumin. Tulet näkemään elokuvassa peleistä tuttuja hahmoja hieman eri hommissa kuin vaikkapa peleissä. Meillä on nyt myös mahdollisuus mennä hieman pintaa syvemmälle ja laajentaa kerrontaa. Et ole koskaan tavannut Atlas Corporationin toimitusjohtajaa, mutta nytpä tapaat. Hänen nimensä on Deukalian Atlas ja hänet nähdään ensimmäistä kertaa Borderlands-elokuvassa, Pitchford kertoo.

Atlaksen kerrotaan olevan bisnesmoguli, joka on varakkaampi kuin Elon Musk, Bill Gates, Mark Zuckerberg ja Jeff Bezos yhteensä. Elokuvassa roolissa nähdään muun muassa Jungle Cruise -elokuvasta tuttu Édgar Ramírez.

– Sanoin hänelle kerran, että kuvittele tässä kohtauksessa sinulla olevan vehje joka on tehty kolmesta rynnäkkökivääristä, Pitchford naureskelee ja toteaa Ramírezin todennäköisesti pitäneen ohjastuksesta.

Borderlands-elokuva ilmestyy Suomessa 9. elokuuta. Katso elokuvan tuore suomeksi tekstitetty traileri alta.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa