CD Projekt RED on vahvistanut The Witcher 3:n päästävän pelaajat ohjastamaan Geraltin ohella tällä kertaa myös jo useissa trailereissa vilahtanutta Ciri-hahmoa.

Ciri ei tule olemaan kuitenkaan vaihtoehtoinen sankari Geraltin rinnalla. Sen sijaan hänellä päästään pelaamaan aina, kun juoni niin määrää.

– Esittelemme Cirin tukea tarjoavana kerronnallisena välineenä, emmekä niinkään pelimekaniikkojen tähden. The Witcher on aina kertonut Geraltista, eikä tämä ole muuttunut. Ne muutamat hetket, jolloin pelaat Cirinä, antavat kuitenkin vilauksia siitä, miltä tarina tuntuu toiselta puolelta katsottuna, CD Projektin Robert Malinowski kertoi IGN:lle.

The Witcher 3: Wild Hunt tulee olemaan ensimmäinen Noituri-peli, jossa Ciri tekee vihdoin kunnollisen esiintymisen. Aika onkin ollut jo korkea, sillä Noituri-kirjoissa harmaatukkainen tyttö on eräs sarjan tärkeimpiä hahmoja tämän sukujuurista johtuvien voimien johdosta. Kyseessä ei myöskään ole mistään avuttomasta hahmosta: kasvettuaan epäonnisten sattumusten myötä tovin aikaa sekä Geraltin että Yennefer-velhon valvonnassa, oppi tämä yhtä jos toista taikuudesta ja noiturien selviytymiskonsteista.

The Witcher 3:ssa Ciriä odottavat tiukat paikat, sillä nimenomaan pelin nimessäkin esiintyvä Wild Hunt jahtaa tätä kuumeisesti.

The Witcher 3 julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle toukokuun 19. päivä.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa