Yhden miehen pc-hitti Stardew Valley jatkaa vain kasvuaan, konsoliversiot myös suunnitteilla

Jälleen yksi mittava sisältöpäivitys on tekemässä tuloaan Stardew Valley -pelaajien iloksi. Suunnitelmat konsoliversioista on myös vahvistettu,

2.5.2016 17:51

Hiljattain jo miljoonamyynteihin asti yltänyt yhden miehen peliprojekti Stardew Valley ei ole aikeissa vaipua unohduksiin vielä toviin. Pelin isä Eric Barone on ilmoittanut näpräilevänsä parhaillaan uutta mittavaa sisältöpäivitystä luomukseensa, minkä lisäksi Stardew Valleyn on tarkoitus saapua vielä myös Mac- ja Linux-koneille sekä konsoleille joskus tulevaisuudessa.

Myös yhteistyötila, oheistuotteita ja pelin lokalisaatio muille kuin englannin kielelle ovat nekin parhaillaan suunnittelulistalla.

Baronen tarkoituksena on hoitaa edellä mainituista asioista uuden sisällön tuottaminen, kun taas kaikkeen muuhun hän on saamassa apua pelin julkaisijana toimivalta Chucklefishilta. Aikeena Baronella olisi tuoda Stardew Valley -pelaajille seuraavalla päivityksellä vielä niin lisää tekemistä pelin loppupuolelle kuten myös lisätä uusia rakennuksia, mekaniikkoja, kasveja, tapahtumia, salaisuuksia ja bugikorjauksia.

Vielä millekään luvatuista asioista Barone ja kumppanit eivät ole halunneet antaa tarkempaa julkaisuajankohtaa. Barone onkin sen sijaan huomauttanut, että hän palasi vasta hiljattain sorvin ääreen lyhyeltä lomalta ja näin ollen puuhasteltavaa kaiken luvattujen asioiden eteen piisaa siis vielä paljoltikin.

Lähde: Stardew Valley (kotisivu)

Lisää luettavaa