Total War -strategiasarjan uusin osa Total War: Warhammer on onnistunut saavuttamaan hyvää menestystä jo ensimmäisellä myyntiviikollaan. Kehittäjä Creative Assembly ja julkaisija Sega ovat tiedottaneet, että jo nyt muutamassa päivässä peliä on myyty puoli miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä nopeimmin Steamin kautta kaupaksi tähän mennessä käyneen Total War -pelin.

Ilmeisesti peli on tähän mennessä ollut myös pelaajilla erittäin aktiivisessa peluussa. Kehittäjien julkaiseman käyttäjädatan perusteella Total War: Warhammerilla on jo useampaankin otteeseen ollut Steamissa yhtäaikaisesti reilut 100 000 pelaajaa.

– Tiimimme kiinnitti pitkin pelin kehitystä erityisen paljon huomiota sen vakauteen ja suorituskykyyn sekä nautti todenteolla mahdollisuudesta luoda uuden tavan pelata Total Waria osana Warhammerin fantasiamaailmaa. Olemme ylpeitä lopputuloksesta ja on mahtavaa nähdä, että peli on saanut hyvän vastaanoton niin kriitikoilta, Total War -veteraaneilta kuin uusilta pelaajilta yhtälailla, Creative Assemblyn studiopomo Tim Heaton selittää.

Total War: Warhammerin on tarkoitus olla vielä vasta myös alku Total Warin ja Warhammerin yhteiselolle. Sen lisäksi, että uuteen peliin on tietysti määrä saapua vielä lisäsisältöä, on Total War: Warhammerista tarkoitus kasvaa vielä oma trilogian kokoinen pelisarjansa.

Lähde: Creative Assembly

Lisää luettavaa