Disney on vahvistanut virallisesti työstävänsä jatkoa videopelikeskeille Räyhä-Ralf-elokuvalleen. Englanniksi myös Wreck-It Ralph -nimellä tunnetun alkuperäisleffan tarina on jatkumassa ainakin Yhdysvalloissa vuoden 2018 maaliskuussa, jolloin Ralfin matka vie tämän tällä kertaa internetin syövereihin.

Jo ennakkoon Ralfia englanniksi ääninäyttelevän John C. Reillyn on vahvistettu tekevän jatko-osassa paluun, kuten myös Sarah Silvermanin, joka antoi äänensä ensimmäisen elokuvan Nelli-tyttöhahmolle. Jatko-osaa on ohjaamassa jälleen ensimmäisestäkin rainasta tuttu Rich Moore, joka saa tällä kertaa apua Phil Johnstonilta. Johnston on toiminut aiemmin sekä ensimmäisen Räyhä-Ralfin että myös Zootopian yhtenä käsikirjoittajista.

Räyhä-Ralf 2 -julkistuksen myötä Disney on päätynyt lykkäämään uuden Gigantic-animaatioelokuvansa julkaisua. Jaakko ja pavunvarsi -satuun pohjautuva elokuva oli alkujaan tarkoitus nähdä juurikin vuoden 2018 alkupuoliskolla, mutta nyt se on saamassa ainakin Amerikassa ensi-iltansa marraskuussa.

Lähde: Gizmodo, Polygon

Lisää luettavaa