Fable-universumiin sijoittuva virtuaalikorttipeli Fable Fortune ei saa sittenkään syntyään Kickstarter-joukkorahoituksella. Peli ehti hakea rahoitusta kyseisen palvelun kautta aina toukokuun lopusta asti, kunnes sen kehittäjä Flaming Fowl Studios päätti laittaa tällä viikolla rahankeruulle stopin pelin kerättyä vajaat 60 000 puntaa sen kaipaamasta 250 000 punnan tavoitepotista.

Kuolemassa Fable Fortune ei kuitenkaan vielä ole. Kehittäjien mukaan peli on onnistunut saamaan rahoitusta muuta kautta, mikä mahdollistaa Fortunen suljetun beetatestin käynnistymisen lähitulevaisuudessa. Tarkoituksena kehittäjillä on pitää edelleen käynnissä myös Fable Fortunen alfaversiota, johon ovat tähän asti päässeet mukaan peliä Kickstarterissa tukeneet pelaajat. Samaiset pelaajat tulevat myöhemmin saamaan myös automaattisen pääsyn suljettuun beetaan.

Kaiken kaikkiaan Fable Fortune on ollut kehitteillä tähän mennessä jo lähemmäs parisen vuotta, mutta julkisuuteen asti se saapui vasta aiemmin keväällä Fable-sarjasta vastanneen Lionhead Studiosin jouduttua suljetuksi. Peliä kehittää edelleen joukko sen alkuperäisiä luojia, mutta koska Lionheadia ei ole enää olemassa, ei Fable-sarjaa omistava Microsoftkaan ole tukenut enää sen työstöä muuten kuin lisenssioimalla Fable-universumin Flaming Fowlin käyttöön.

Suunnitelmissa Flaming Fowlilla olisi tuoda peli vielä niin pc:lle kuin Xbox Onellekin.

Lähde: Fable Fortune (Kickstarter)

Lisää luettavaa