Uudelle Divinity-seikkailulle on tilausta – tuore tietokoneroolipeli aiheutti rahoitustulvan

Divinity: Original Sin II saapui juuri Kickstarteriin ja jo nyt se on rahoitettu.

27.8.2015 21:29

Tietokoneroolipeli Divinity: Original Sin II:n juokkorahoitus käynnistyi keskiviikkona Kickstarterissa ja jo nyt se on noussut menestykseksi. Joukkorahoituspalvelusta minimissään 500 000 dollaria kaipaillut peli saavutti tavoitteensa noin 12 tunnin keräyksen jälkeen ja nyt kirjoitushetkellä se tekee parhaillaan varsin vakaalta tuntuvaa matkaa kohti miljoonan dollarin rajaa.

Nimensä mukaisesti uusi roolipeli on tarjoamassa jatkoa viime vuonna pc:lle saadulle ja tänä vuonna myös konsoleille kääntyvälle alkuperäiselle Divinity: Original Sinille. Jatko-osan luvataan laajentavan kokemusta entisestään tarjoamalla niin uudenlaisia mekaniikkoja ja kykyjä, joilla vuorovaikuttaa maailman kanssa, kuten myös mahdollisuuden luoda oman sankarinsa nyt aina sen rotua ja taustaa myöten. Pelin moninpelitilaakin on laajennettu tukemaan yhteistyön oheilla kilpailuhenkistä seikkailemista.

Original Sin II:ta työstävä Larian Studios ei ole vielä ehtinyt kertoa, millaisiin asioihin se on laittamassa Kickstarterissa saamansa ylimääräisen rahoituksen. Ainakin jonkinlaista lisäherkkua pitäisi olla kuitenkin vielä luvassa peliin.

Tarkemman silmäyksen Divinity: Original Sin II:een voi ottaa oheisella esittelyvideolla sekä tietenkin pelin Kickstarter-sivujen kautta. Ensimmäistä kertaa pelaajien käsiin se saadaan myös tällä viikolla Seattlessa järjestettävillä PAX Prime -messuilla.

Lisää luettavaa