PlayStation 4:lle ja pc:lle matkalla oleva mätkintäpeli Street Fighter V rakennetaan Unreal 4 -pelimoottoria hyödyntäen, Capcom ja Epic Games ovat vahvistaneet. Pelimoottori on näin ollen saanut jo varsin huomattavaa huomiota suuremmilta japanilaisilta peliyhtiöiltä, sillä esimerkiksi Square Enixin Kingdom Hearts III ja Bandai Namcon Tekken 7 luottavat myös uuden Unreal Enginen voimaan.

– Me tiedämme, että fanien odotustaso on äärimmäisen korkealla, joten sekä Epic Japanin että Epicin päämajan tukitiimi on antanut harrasta tukea auttaakseen kehitystiimiä hyödyntämään Unreal Engine 4:n voimaa ja tarjoamaan korkeimman luokan kokemuksen pelaajille, Epicin japanilaisosaston pomo Taka Kawasaki kommentoi.

Unreal Engine 4:n hyödyntäminen on Capcomilta varsin mielenkiintoinen peliliike, sillä Street Fighter IV rakennettiin vielä nimenomaan kyseistä peliä silmällä pitäen luodun pelimoottorin varaan. Capcomin ohella peliä työsti lukuisista Dragon Ball -peleistä muun muassa tuttu japanilaisyhtiö Dimps.

Lähde: Unreal

Lisää luettavaa