PlayStation 4:n yksinoikeusseikkailu Uncharted 4: A Thief’s End saa maailmanlaajuisen julkaisunsa 18. maaliskuuta. Naughty Dog ja Sony virallistivat asian tänään maanantaina paljastaen samalla pelistä myös kaksi fyysistä erikoisversiota.

Erikoisversioista maltillisempi on ihan vain Special Editioniksi kutsuttu paketti. Itse pelin ohella se sisältää 48-sivuisen taidekirjan, metallikannet pelille, tarroja sekä Naughty Dog -pisteitä, joilla pelaajat voivat ostaa esineitä Uncharted 4:n moninpelissä.

Mittavin erikoisversioista on vuorostaan Libertalia Collector’s Edition. Se sisältää kaiken edellä mainitun sekä myös 12 tuuman kokoisen Nathan Drake -patsaan ja läjän asusteita ja vastaavia kosmeettisia lisiä Uncharted 4:n moninpeliin. Pääseepä paketin ostamalla PS4:lleen asettamaan myös Uncharted 4 -aiheisen dynaamisen teeman.

Fyysisten versioiden lisäksi Uncharted 4:stä saadaan myyntiin myös kaksi digitaalista versiota. Nämä ovat Digital Standard Edition ja Digital Deluxe Edition. Molemmilla mukaansa saa sekä lisäasusteita Uncharted 4:n moninpeliin että myös Naughty Dog -pisteitä. Deluxe Editionin ostaville mukaan annetaan lisäksi myös Uncharted 4:n eräänlainen Triple Packiksi kutsuttu kausikortti. Jälkimmäiseksi mainittu päästää ajan myötä käsiksi Uncharted 4:ään suunnitteilla olevaan yksinpelilaajennukseen sekä kahteen moninpelipakettiin, jotka laajentavat pelin verkkopuolta ainakin uusilla esineillä.

Triple Packia tullaan luonnollisesti myymään myös erikseen.

Jos Unchartediin ei ole vielä tutustunut, tuo Sony vielä tämän vuoden aikana PlayStation 4:lle Uncharted: The Nathan Drake Collectionin, joka pakkaa sisäänsä koettavaksi kaikki PlayStation 3:n Uncharted-yksinpelit parannetussa kuosissa. Paketti saa julkaisunsa 7. lokakuuta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa