Puolalaiskirjailija Andrzej Sapkowskin luoma Noituri-universumi on laajenemassa seuraavaksi pöytäroolipelien maailmaan. The Witcher -sarjasta tuttu pelinkehittäjä CD Projekt RED on ilmoittautunut pestanneensa uuden pelin rakentajaksi R. Talsorian Gamesin, joka on vuosien varrella tullut tunnetuksi muun muassa jo kiitellystä Cyberpunk 2020 -pyötäroolipelistä.

CD Projektin suunnitelmissa on julkaista The Witcher -pöytäroolipeli ensi vuoden puolivälissä. Peli on perustumassa Cyberpunkista tuttuun Fuzion-säännöstöön ja sen pitäisi tarjota mahdollisuuden päästä pelaamaan monenlaisilla erilaisilla hahmoilla aina hirviönmetsästäjistä valtaa omaaviin kauppiaisiin.

Jo aiemmin The Witcher on ehtinyt saamaan oman lautapelinsä. Viime vuonna julkaistua The Witcher Adventure Gameksi kutsuttua kokonaisuutta kehitti yhdessä CD Projektin kanssa pelivalmistaja Fantasy Flight Games. Peliä on ollut mahdollista pelata sekä fyysisessä että digitaalisessa muodossa.

Osuvasti siinä missä R. Talsorian Games valmistelee maailmaan nyt The Witcher -pöytäroolipeliä, on CD Projekt REDilla parhaillaan työn alla Cyberpunk-aiheinen Cyberpunk 2077 -roolipeli. Sen julkaisuikkunasta ei toistaiseksi ole kuitenkaan niin minkäänlaista kunnollsita tietoa.

Lähde: CD Projekt RED

Lisää luettavaa