Uusi kuukausi on täällä ja niin ovat pian myös uudet PlayStation Plus -pelit. Sony onkin saanut nyt vahvistettua, mitä plussalaiset voivat latailla ilmaiseksi itselleen lokakuun 8. päivästä alkaen.

PlayStation 3:lla pelattavaksi tässä kuussa saadaan niin Batman: Arkham Asylum, Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara, Rainbow Moon kuin myös Spelunky. Kaksi jälkimmäiseksi mainittua saapuvat lisäksi Cross-Buyn ansiosta myös PlayStation Vitalle, jolle lokakuussa pystyy latailemaan myös ensi viikolla julkaisunsa saavan Pix the Catin.

PlayStation 4:lle lokakuussa vuorostaan saadaan PlayStation Plus -pelien osalta niin Pix the Cat, Spelunky, Dust: An Elysian Tail kuin myös Driveclub: PlayStation Plus Edition. Huomioida tosin kannattaa, että Driveclubin PlayStation Plus -versio ei vastaa aivan täyttä versiota Driveclubista, vaan siitä puuttuu joukko ratoja ja autoja.

PlayStation Plus -valikoimista tässä kuussa poistuvat niin Velocity 2X, Sportsfriends, PlayStation Battle Royale, Hoard, TkX kuin myös Joe Danger Vita.

Lähde: PlayStation Blog


Pelaajalehti.com tarjoaa yhteistyössä Suomen PlayStationin kanssa mahdollisuuden testata PlayStation Plus -palvelua veloituksetta 14 päivän ajan. Koodi toimii vain täysin uusille pelaajille, joilla ei ole entuudestaan PS Plus -jäsenyyttä!

Koodia voi tiedustella osoitteesta psplus14(at)pelaajalehti.com tai klikkaamalla alla olevaa banneria. Koodin voi lunastaa seuraamalla sähköpostin mukana tulevia ohjeita.

Huomautus: Tämän koodin lunastamiseen tarvitaan luotto- tai pankkikortti. Käyttäjää ei veloiteta kokeilujakson aikana. Kokeilujakson lopussa tilaus muuttuu automaattisesti 30 päivän jäsenyydeksi (6,95€), jolloin käyttäjää veloitetaan. Mikäli et halua jatkaa palvelun tilausta kokeilujakson jälkeen, käy perumassa tilaus ennen kokeilujakson päättymistä.

Lisää luettavaa