Taktinen PlayStation-roolipeli Grand Kingdom kokoaa joukkojaan kesäksi

NIS American hiljattain länteen vahvistama Grand Kingdom on lokalisointinsa suhteen jo siinä pisteessä, että peliä luvataan kesäkuun lopulle.

4.2.2016 22:32

Vasta aiemmin tammikuussa länteen vahvistettu roolipeli Grand Kingdom on saanut nyt jo julkaisupäivän niin Amerikassa kuin Euroopassakin. Niin PlayStation 4- kuin Vita-omistajiakin varten tehtailtu seikkailu osuu Euroopan maaperälle 17. kesäkuuta ja jatkaa siitä sitten Atlantin taakse neljä päivää myöhemmin.

Länteen Grand Kingdomia tuo NIS America, jolle tuttuun malliin pelin pitäisi saapua saataville niin ladattavassa kuin fyysisessäkin kuosissa. Ainakin Euroopassa pelin ensimmäiset PlayStation 4 -kopiot ovat myös tavanomaista tuhdimpeja ilmestyksiä, sillä niiden oheen NIS America on pakkaamassa 32-sivuisen taidekirjan ja viidestä biisistä koostuvan musiikki-CD:n. Yhdysvalloissa pelistä on teetetty myös tuhdimpi erikoisversio.

Pelikuvaa Grand Kingdomista voi katsastaa oheisesta japaninkielisestä trailerista. Pelin tapahtumat seuraavat pelaajan komentamaa palkkasoturiryhmää, jolla päästään toheloimaan sekä yksinpelikampanjassa että myös moninpelaamisenkin merkeissä. Pelin taistelut rakentuvat kahdesta osasta, joissa toisessa pelaajat liikuttavat joukkojaan suuremmassa mittakaavassa vuoropohjaisesti, kun taas toisessa kyseiset joukot pääsevät aiheuttamaan tuhoa hieman toiminnallisemmissa merkeissä.

Grand Kingdomin kehitystä on vetänyt Tomohiko Deguchi, joka loi aikoinaan vastaavanlaisen Grand Knight History -nimikkeen PSP:lle. Sitä ei koskaan julkaistu virallisesti kuitenkaan länsimaissa, vaikka suunnitelmia moisen suhteen olikin.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa