Lähemmäs vuosi sitten kiitellyn Wasteland 2 -roolipelin julkaissut inXile on vahvistanut julkaisupäivät pelinsä parannelluille Director’s Cut -versioille. Pc:llä Wasteland 2:n on määrä luoda nahkansa 13. lokakuuta, minkä lisäksi peli saadaan Euroopassa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 16. lokakuuta niin fyysisessä kuin ladattavassakin muodossa.

Wasteland 2:n jo omistavat saavat Director’s Cut -version ilmaisen päivityksen muodossa. Pelin uusin versio tuo Wasteland 2:een joukon graafisia parannuksia, kiitos tuoreen Unity 5 -pelimoottorin. Samalla peliin lisätään myös muutamia tuoreita järjestelmiä, kuten hahmonkehitykseen liittyvät perk-bonukset ja mahdollisuus iskeä vihollisia tiettyihin ruumiinosiin.

Wasteland 2:n saamista parannuksista huolimatta InXile on parhaillaan kiireinen myös kahden muun pelin kanssa. Toinen näistä on Kickstarterissa pari vuotta sitten rahoitettu PlaneScape: Tormentin henkinen seuraaja Torment: Tides of Numenera ja toinen taas vasta hiljattain joukkorahoitettu neljäs virallinen Bard’s Tale -sarjan osa. 

Lähde: InXile

Lisää luettavaa