Remixatut NES-pelit tekevät tuloaan 3DS:lle – valmistaudu myös Hyrule Warriors -lisäsisältöön

NES Remix -sarja saapuu 3DS:lle ultimaattisena. Myös muita pieniä uutisia on ripoteltu pihalle Nintendon osalta.

29.8.2014 18:38

Wii U:lla jo kahteen osaan yltänyt Nintendo-pelisarja NES Remix on saapumassa nyt myös 3DS:lle. Käsikonsolilla pelin tulee tunnistamaan nimestä Ultimate NES Remix ja se saapuu Eurooppaan marraskuun 7. päivä.

Ultimate NES Remix varustetaan 16 Nintendon klassisella kasibittisellä pelillä, joiden pohjalta on luotu jälleen joukko mitä erikoisempia haasteita suoritettavaksi. Sisuksissaan peli pitää myös alueelliset nettipistelistat ja kolmesta pelistä koostuvan Champions Mode -haastetilan.

Muiden pienempien uutisten osalta Nintendo on lisäksi vahvistanut, että Hyrule Warriors on saamassa joukon lisäsisältöä tulevaisuudessa. Ensimmäinen paketti nähdään itse asiassa jo pelin saadessa julkaisunsa 19. syyskuuta, jolloin pelaajat voivat ladata peliin myös uuden ilmaisen pelitilan, lisäaseen ja mahdollisuuden valita Hyrule Warriorsissa milloinkin soivat musiikkikappaleet.

Julkaisupäivien osalta nyt lisäksi Nintendolta on myös saatu vahvistus siihen, että 3DS:n luolastoseikkailu Persona Q on saamassa julkaisunsa 28. marraskuuta. Sen sijaan Shin Megami Tensein IV:n julkaisuajaksi Nintendo listaa Euroopassa edelleen vain vuoden 2014.

Yhdysvalloissa Bayonetta 2 on myös saanut nyt julkaisupäivän. Jenkkeihin peli saapuu alkuperäisen Bayonettan Wii U -käännöksen kanssa lokakuun 24. päivä. Euroopassa julkaisu tapahtunee varmaankin vielä siis hyvin samoihin aikoihin.

Nintendo-pelien kanssa kommunikoivista Amiibo-leluista ensimmäinen aalto on sekin saatu perjantaina paljastetuksi. Listan ensimmäisistä figuureista löytää alta. Amiibot julkaistaan vuoden 2014 lopulla ja ainakin Yhdysvalloissa yhden figuurin saa noin 13 dollarilla. Valmistaudu maksamaan niistä Euroopassakin siis sellaiset reilut kymmenen euroa kipaleelta.

Ensimmäisenä figuureille löytyy tuki Super Smash Brosista, mutta myöhemmin muun muassa Mario Kart 8, Mario Party 10 ja Captain Toad ovat saamassa myös niille tuen.

Lähde: Nintendo UK, Polygon


Oikaisu: Ultimate Nes Remix julkaistaan 7. päivä marraskuuta, ei joulukuuta, kuten joku kuumeinen hörhö uutiseen alkujaan kirjoitti. 

Lisää luettavaa