Rallipelisarja Dirt teki yllättävän paluun – lähde kisaamaan vaikka heti

Codemastersin Dirt-ajopelisarja on palannut. Tällä kertaa tosin early access -kuosissa.

27.4.2015 15:38

Codemastersin autopelisarja Dirt on saanut yllättäen uuden osan. Tänään maanantaina brittistudio julkisti pc:lle Dirt Rallyn, jonka voi kirjoitushetkellä käydä nappaamassa jo Steamin Early Access -osastolta.

Varhaisessa muodossaan Dirt Rally tarjoaa pelattavaksi 17 klassista ja nykypäivän ralliautoa, joilla huristelemaan pääsee 36 kentässä. Luonnollisesti pelin kehittyessä mukaan saadaan myös vielä lisää sisältöä, kuten juuri uusia kulkuneuvoja, ratoja ja pelitiloja.

Tyylillisesti Dirt Rallyn kuvaillaan olevan jälleen astetta realistisempi rallikokemus, minkä Codemasters on pyrkinyt saamaan aikaan rakentamalla tällä kertaa uusiksi niin Dirt-sarjan ajomallin kuin myös sarjan tavan käsitellä fysiikoitaan. Autoilla ei tarvitse myöskään toki vain ajella, vaan niitä pääsee myös kourimaan tuunauksen merkeissä.

Vaikka peli on parhaillaan saatavilla vain pc:lle, saatetaan se saada vielä myös konsoleille, jos kysyntää vain löytyy. Ennen konsoliversiota Codemasters haluaa kuitenkin työstää pelin valmiiksi Dirt-yhteisön palautteen avulla, jotta kokemuksesta muodostuisi fanien kannalta oikeanlainen.

Kirjoitushetkellä peliä kaupitellaan 27 euron hintaan. Tavanomaisesti se tulee kustantamaan early access -muodossa 30 euroa.

Lähde: Codemasters

Lisää luettavaa