Ubisoft on paljastanut Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -verkkoräiskinnän seuraavan lisäsisältöpaketin.

Operation Skull Rain -lisäsisällössä taistelut laajenevat Brasiliaan. Edellisten Rainbow Six Siege -lisäsisältöjen tapaan Operation Skull Rain sisältää kaksi uutta operaattoria. Tällä kertaa molemmat operaattorit edustavat paikallisen sotilaspoliisin Batalhão de Operações Policiais Especiais -erikoisyksikköä. Mukana on myös uusi brasilialaiseen favelaan sijoittuva kartta, jonka kerrotaan tarjoavan enemmän tuhoamismahdollisuuksia kuin minkään aiemman Rainbow Six Siege -kartan.

Uuden sisällön ohella Rainbow Six Siege saa myös uusia ominaisuuksia. Uusi Tactical Realism -pelitila on aiempaa realistisempi pelitila, joka edellyttää entistäkin enemmän yhteistyötä ja kommunikaatiota tiimien välillä. Tactical Realismissa pelaajat eivät esimerkiksi voi merkitä vastustajia, jonka lisäksi peli ei vahvista tappoja.

Operation Skull Rain julkaistaan Rainbow Six Siegeen 2. elokuuta. Uusi kartta saapuu kaikkien pelaajien ulottuville maksutta, mutta uudet operaattorit on avattava joko pelin sisäisellä valuutalla tai kausipassilla.

Lähde: Ubiblog

Lisää luettavaa