PlayStation 4:n kuluttajamyynnit rynnistivät yli 50 miljoonan

Sony on kaupannut nyt PlayStation 4:ää 50 miljoonan kappaleen edestä, mikä muodostaa jo lähes kolmanneksen PS2:n kokonaistoimituksia.

7.12.2016 17:20

Sony on myynyt maailmanlaajuisesti kuluttajille asti arviolta nyt yli 50 miljoonaa PlayStation 4:ää, yhtiö on vahvistanut tuoreessa lehdistötiedotteessan. Lukema on peräisin joulukuun 6. päivältä ja sen on kerrottu kattavan myös tuoreen PS4 Pro -mallin myynnit.

Uuden rajapyykin saavuttamisessa Sonya auttoi erityisesti hiljattainen Black Friday -alennuskausi. 40 miljoonan konsolin rajan PS4-myynnit ylittivät aiemmin tämän vuoden toukokuussa.

Nykyisellään PS4:n kuluttajamyynnit muodostavatkin jo lähes kolmanneksen siitä, miten paljon PlayStation 2:ta toimitettiin aikoinaan maailmaan yli 10 vuodessa. PS2:n toimitusmäärä on ollut huimat 155 miljoonaa. PS4:n toimitusmääriä Sony ei ole paljastanut.

PlayStation 4 -keskeisiä ohjelmistoja on Sonyn mukaan myyty tähän mennessä arviolta 369,6 miljoonaa kopiota, kun yhteen lasketaan sekä fyysiset että digitaaliset tuotteet.

Lähde: Sony Interactive Entertainment

Lisää luettavaa