Pimeys nousee ja taistelu tiivistyy – näin käynnistyvät Dark Souls III ja Street Fighter V

Jos etä malta odottaa Street FIghter V:n ja/tai Dark Souls III:n tuloa, on pelien introanimaatiot paljastettu nyt kokonaisuudessaan.

8.2.2016 19:57

Alkavan viikon maanantai näyttää osoittautuneen hyväksi ajankohdaksi paljastaa pelien alkuanimaatioita. Viimeisen vajaan viiden tunnin sisällä niin sekä Street Fighter V:n että myös Dark Souls III:n aloitusanimaatiot ovat hiipineet nimittäin verkkoon pitääkseen fanit varpaillaan pelien julkaisupäivien lähestyessä lähestymistään.

Videot ovat tyylillisesti tietysti hyvinkin erilaisia, vaikka ne molemmat toimivatkin eräänlaisena pohjustuksena pelien tarjonnalle. Street Fighter V:n alkuanimaatio käyttää tilaisuuden hyväksi ja esittelee tyylitellyn kuvituksen voimin pelin alustavan hahmokaartin, kun taas Dark Souls III:n alkuanimaatiossa pelin synkkä maailma on enemmän pääosassa.

Peleistä Street Fighter V julkaistaan jo ensi viikolla helmikuun 16. päivä niin PlayStation 4:lle kuin pc:llekin, ja siitä on hiljattain julkaistu myös joukko pelin taistelijoiden pelillisiä erikoisuuksia esitteleviä introvideoita. Dark Souls III:n odottelua täytyy sen sijaan jatkella vielä aina siihen asti, kunnes huhtikuun 12. päivä kehtaa vain näyttää kuvaannollista naamansa.

Lisää luettavaa