Pakomatka ei ole vielä ohi: kulttisarja Zero Escape saa jatkoa!

Zero Escape 3:n on vihdoin vahvistettu olevan kunnolla työn alla. Pelistä työstetään myös välittömästi versiota ainakin Pohjois-Amerikkaa varten.

5.7.2015 02:33

Kulttimaineesta lännessä nauttiva seikkailupelisarja Zero Escape on saamassa virallisen kolmannen osansa. Niin PlayStation Vitalle kuin 3DS:llekin kehitteillä oleva Zero Escape Volume 3 on tarkoitus julkaista ainakin Pohjois-Amerikassa vielä ensi vuoden kesällä.

Uusinta sarjan osaa on työstetty hieman poikkeuksellisella tavalla, sillä pelin englanninkielistä versiota on tällä kertaa valmisteltu välittömästi sen japanilaisen version rinnalla. Zero Escape Volume 3:n Amerikassa julkaiseva Aksys Games onkin kuvaillut, että sen työskentely pelin japanilaisten kehittäjien kanssa on ollut erittäin läheistä.

Saapuessaan Amerikkaan on Zero Escape Volume 3:n tarkoitus tarjota pelaajille mahdollisuus pelata peli läpi sekä englannin- että japaninkielisellä ääninäyttelyllä. Kokemuksesta itsestään luvataan jälleen monilla lopuilla kyllästettyä kokemusta, jossa joukko tuttuja kasvoja saatetaan tulla vielä myös näkemään.

Tietoa ei ole vielä siitä, saadaanko peliä koskaan virallisesti Eurooppaan asti.

Zero Escape 3:n varmistuminen on saattanut tulla suurena helpotuksena monille. Vasta viime vuonna pelisarjan luoja Kotaro Uchikoshi toi ilmi, että hänellä on ollut suuria ongelmia saada kasaan budjettia pelille.

Viimeksi täysin uusi Zero Escape -peli nähtiin kaupoissa vuonna 2012, kun Zero Escape: Virtue’s Last Reward tuotiin 3DS:lle ja Vitalle. Sarjan käynnisti reilut kaksi vuotta aiemmin DS-peli 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors.

Lähde: IGN, Gematsu

Lisää luettavaa