Blizzardin odotetun Overwatch-räiskintäpelin julkaisu sai aikaan myös epätoivottuja lieveilmiöitä.

Viime viikolla julkaistu Overwatch on nimittäin antanut innostusta räiskintäpelaajien ohella myös aikuisviihteen ystäville. Pornhub-sivuston mukaan Overwatchin betatestin aikaan peliin liittyvien aikuisviihdehakujen määrä kahdeksankertaistui, mikä antaa osviittaa pelin kyseenalaisesta suosiosta.

Kehittäjä Blizzard ei kuitenkaan ole ollut tyytyväinen Overwatchin uudesta kohderyhmästä. Pornomateriaalin tuottajat ovat nimittäin napanneet hahmomallit suoraan pelistä ja luoneet Valven Source Filmmaker Kitillä videoita verkossa jaettavaksi. Aikuisviihdesivustoille ladattuja tuotoksia on kuitenkin alettu karsia jakelusta Blizzardin käyttämän Irdeto-tietoturvayhtiön tekijänoikeusrikkomuksiin viittaavilla poistovaatimuksilla.

Eräs Overwatch-erotiikan luojista on puolustautunut Reddit-keskustelusivustolla vertaamalla luomuksiaan fanitaiteeseen. Overwatchin innostama taiteilija pyytääkin tuotostensa ystäviä vetoamaan Blizzardiin, jotta studio ”lakkaisi valikoimasta mitä sisältöä se haluaa ihmisten näkevän”.

Lähde: PCGamesN

Lisää luettavaa