Nyt se on vahvistettu: odotetun No Man’s Skyn julkaisu viivästyy

No Man's Sky ei tosiaan ehdi pelaajien kätösiin vielä kesäkuuksi. Pelin julkaisu osuu sen sijaan nyt enemmän loppukesän puolelle.

28.5.2016 04:15

Brittikehittäjä Hello Games on päätynyt lykkäämään kuumeiseti odotetun uutuuspelinsä No Man’s Skyn julkaisua.

Studio on vahvistanut PlayStation Blog -sivuston välityksellä, että alunperin luvatun kesäkuun sijaan peli on saapumassa PlayStation 4:lle nyt Yhdysvalloissa 9. elokuuta ja pääosassa Eurooppaa 10. elokuuta. Pelin pc-version julkaisutilanne on vielä kirjoitushetkellä epäselvä, mutta oletettavasti myös kyseinen versio saadaan ulos samoihin aikoihin sen PlayStation-vastineen kanssa.

Hello Gamesin mukaan lykkäys johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että kehittäjät haluavat vielä hieman lisäaikaa luomuksensa viimeistelyyn. Pelin kehitys on parhaillaan kyllä loppusuoralla, mutta studiossa koetaan, ettei osa sen sen tärkeimmistä osista täytä vielä vaadittuja laatustandardeja.

– Me ymmärrämme, että lykkäysuutinen tulee teille pettymyksenä. Tämän pelin työstäminen on ollut vaikein asia, jonka olen koskaan tehnyt eläissäni. Olemme nyt kuitenkin niin lähellä sen viimeistelyä, että olemme valmiita tekemään hankalia päätöksiä saattaaksemme työn loppuun oikealla tavalla, Hello Gamesin perustajajäsen Sean Murray selittää.

No Man’s Skyn alkuperäisestä julkistuksesta tulee ensi joulukuussa kuluneeksi jo kolme vuotta. Ennen sitä Hello Games on tullut tutuksi selvästi pienemmän mittaluokan Joe Danger -tuotoksistaan.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa