Nintendon uutuuskonsoli Switch pääsi paraatipaikalle amerikkalaistelevisiossa – katso video

Nintendo Switchista kuullaan runsaasti lisätietoja seuraavan kerran vasta tammikuussa, mutta jo nyt laite ehti vilahtaa suositussa The Tonight Show -keskusteluohjelmassa.

8.12.2016 16:32

Nintendon ensi vuonna julkaistava Switch-konsoli on tehnyt uuden virallisen esiintymisen julkisuudessa. Tällä kertaa konsoli on ollut esillä yhdysvaltalaisessa The Tonight Show -keskusteluohjelmassa, jossa Amerikan Nintendon Reggie Fils-Aime vieraili esittelemässä sekä laitteen peruskonseptia että myös sillä pyörivää The Legend of Zelda: Breath of the Wildiakin.

Esittely ei tapahdu vain Reginaldin itsensä voimin, vaan myös ohjelman juontaja Jimmy Fallon pääsee itsekin tarraamaan tassunsa kevyesti uutuuslaitteeseen. Ennen Switchin esittelyä paljon ruutuaikaa ohjelmassa saa myös ensi viikolla Applen laitteille julkaistava Super Mario Run, mikä sai Marion luoneen Shigeru Miyamotonkin jammailutuulelle.

Yksityiskohtaisemmin Nintendon on seuraavan kerran määrä puhua Switchista tammikuussa. Itse laitteen julkaisu siintää maaliskuussa.

Lisää luettavaa