NHL 17:n parhaat pelaajat listattiin – Suomen maalivahdit loistavat jälleen

On taas se aika vuodesta, kun EA Sports on paljastanut seuraavan NHL-pelinsä parhaat pelaajat. Myös World Cup -joukkueiden taitotasoja punnittiin jo.

25.8.2016 08:57

EA sports on jälleen tapojensa mukaan listannut seuraavan NHL-pelinsä parhaimpia virtuaalipelaajia.

Tänä vuonna NHL 17:n osalta oman listansa ovat saaneet niin hyökkääjät, puolustajat kuin maalivahditkin, minkä lisäksi kaikista pelaajista on tehty myös yleinen 50 parhaan pelaajan lista. Samaan syssyyn lähestyvän maailmacupin kunniaksi EA on tehnyt myös selväksi, millaisena se näkee turnauksen kaikki kahdeksan eri joukkuetta.

Suomalaisia pelaajalistoilta löytyy tällä kertaa taas kaksi kappaletta Pekka Rinteen ja Tuukka Raskin muodossa heidän vietyä kymmenen parhaan maalivahdin listalla sijat kuusi ja yhdeksän. Rinne löytyi myös 50 parhaan pelaajan listalta sijalta 32.

Mitä tulee Suomen maailmancup-joukkueeseen, on se rankattu EA:n toimesta turnauksen toiseksi kehnoimmaksi 90 pisteen keskiarvolla. Taakse jää vain Tsekki 89 pisteellä. EA:n mukaan Suomelta puuttuu parhaillaan joukkuetta eteenpäin ajava supertähti, vaikka yhtiössä nähdäänkin lupausta erityisesti Aleksander Barkovissa ja Patrik Laineessa.

Ykkösenä maailmancup-listalla on Kanada satasen keskiarvolla, toisena Yhdysvallat (96), kolmantena Ruotsi (95), neljäntenä Venäjä (92), viidentenä Euroopan yhdistelmäjoukkue (92) ja kuudentena Pohjois-Amerikan alle 23-vuotiaiden yhdistelmäjoukkue (92).

Kokonaisuudessaan listoja voi ihmetellä seuraavista linkeistä:

NHL 17 julkaistaan Suomessa Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 15. syyskuuta.

Lisää luettavaa